Aanmelden als lid van TeVeR ?

Wat heb je nodig?

    1. een recente (digitale) pasfoto, liefst in kleur.

    2. ingevuld aanmeldings- en van handtekening voorzien machtigingsformulier.

 

Hier zijn de aanmeldingsformulieren. Druk ze af. Vul ze volledig in en voorzie het machtigingsformulier van je handtekening en lever ze in bij Sebastiaan Remmen Kapelstraat 12c Rijkevoort tel 0485-802764. Inscannen en daarna samen met de pasfoto sturen naar ledenadmin@tever.nl mag ook.

Zodra de formulieren binnen zijn bij Sebastiaan kun je aan de slag op het tennispark en krijgen de seniorenleden tzt via het secretariaat een toegangscode voor het beveiligde deel van de website. In dit gedeelte kun je dan ook terecht voor het indelen van je kantinedienst nadat deze is vrijgegeven.

Wanneer je lid wordt van onze tennisvereniging stel je je ook beschikbaar om kantinedienst(en) te draaien. De hoeveelheid diensten is afhankelijk van de hoeveelheid activiteiten die er in het seizoen georganiseerd worden en of je bijvoorbeeld meedoet aan KNLTB-competities.

Tijdens een nieuwe-ledenavond neem je daarnaast kennis van zaken omtrent sociale hygiŽne.

Contributie voldoe je per kalenderjaar. Dit loopt dus van 1 januari t/m 31 december. Wanneer je na 1 juli lid wordt, krijg je 50% reductie op je lidmaatschap.  Bij het beŽindigen van je lidmaatschap voor 31 december van het betreffende kalenderjaar vindt geen restitutie plaats.